Kuřecí
porce ponoříme do podmáslí (nebo do bílého jogurtu s míchaného s vodou).Necháme
uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme.Smícháme mouku s ostatními
přísadami a okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. (maso nesolíme -
ochucená mouka je dostatečně slaná ).Řízky smažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo podle vlastní
fantazie.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. dubna 2012
Americké kuře
4 plátky kuřecích prsíček, 350-500 ml podmáslí nebo
bílého jogurtu, 150 g hladké mouky, 0,5 lžičky soli, 0,5 lžičky sladké papriky, lžička
steakového koření,0,5 lžičky pepře, lžička sušeného česneku,0,5 lžičky koření
Gyros,0,5 lžičky grilovacího koření
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat