Vepřová žebra necháme v celku pouze nařežeme do křížků. Vytvoříme směs z nasekaných chilly papriček (všechny 3 druhy), česneku, soli, citronové šťávy a kůry. Tuto směs důkladně vetřeme do masa a to necháme v chladu odležet do druhého dne. Pečeme v troubě nebo na grilu. Nasekáme čerstvé chilly, koriandr a cibulku i s natí. Tímto posypeme tortilu přidáme strouhaný sýr přiklopíme druhou tortilou a pečepeme v troubě nebo na pánvi nasucho. Žebra nakrájíme na kusy a přikusujeme plněnou tortilu kterou máčíme v kysané smetaně.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
8. září 2010
Vepřové žebra na chilli s tortillou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat