Játra odblaníme a nakrájíme na hranolky, rajcata spaříme vařící vodou, oloupáme a nakrájíme na kostky,očistěné papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na půlkolečka. Na větší pánvičce osmažíme cibuli do zlatova na třech lžících oleje a vyjmeme ji. Poté přidáme játra a prudce je osmahneme (asi 2 min.) zmírníme plamen, přidáme cibuli, rajčata, mletou papriku, pepř, papriky a za obcasného míchání dusíme 4 minuty.Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží, s hranolky nebo s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. září 2010
Vepřové játra na zelenině
Játra odblaníme a nakrájíme na hranolky, rajcata spaříme vařící vodou, oloupáme a nakrájíme na kostky,očistěné papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na půlkolečka. Na větší pánvičce osmažíme cibuli do zlatova na třech lžících oleje a vyjmeme ji. Poté přidáme játra a prudce je osmahneme (asi 2 min.) zmírníme plamen, přidáme cibuli, rajčata, mletou papriku, pepř, papriky a za obcasného míchání dusíme 4 minuty.Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží, s hranolky nebo s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat