Na pánvi nechte na másle zesklovatět cibulku. Přidejte játra a na větším plameni nechte 5 minut restovat. Poté zalijte portským, přidejte sůl a pepř a nechte vařit. Po uvaření přidejte smetanu, v níž jste rozmíchali kari. Touto šťávou polijte penne, přidejte 2 žloutky, dobře promíchejte, posypte parmazánem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat