Játra nakrájíme na tenké plátky, naklepeme a opepříme. Na oleji osmažíme 1 cibuli pokrájenou na kolečka, česnek utřený se solí a pak vložíme játra, která po obou stranách rychle opečeme. Přidáme kečup, cukr, kokos, dochutíme solí, chilli, sójovou omáčkou a ještě chvíli podusíme. Porce ozdobíme kolečky cibule.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat