Omytá a osušená játra nakrájet na drobné kousky (velikost mandle)a promíchat se všemi ingrediencemi alespoň půl hodiny před přípravou. Vložit na rozpálenou pánev a prudce restovat 1-2 minuty (nejlépe v menších porcích, aby játra nepustila šťávu a stačila se okamžitě uzavřít). Podávat lze s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. září 2010
Restované drubeži jatra
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat