18. srpna 2010

Zapečené těstoviny s vermutem

500 g těstovin, 300 g mletého masa, menší cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžíce Harmonie chuti, 1/2 dcl červeného vermut, 200 g tvrdého sýra, olej, pepř, zakysaná smetana, 2 vejce, 1 dcl mléka
Těstoviny uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Potom přidáme rozdrcený česnek, vermut a dochutíme Harmonií Chuti a pepřem. Chvíli podusíme a pak smícháme s těstovinami a 1/2 dávky nastrouhaného sýra. Nasypeme do předem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s mlékem vejcem a vmícháme zbytek sýra. Touto směsí zalijeme těstoviny a pečeme v troubě do zlatova.

Žádné komentáře:

Okomentovat