Těstoviny uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Potom přidáme rozdrcený česnek, vermut a dochutíme Harmonií Chuti a pepřem. Chvíli podusíme a pak smícháme s těstovinami a 1/2 dávky nastrouhaného sýra. Nasypeme do předem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s mlékem vejcem a vmícháme zbytek sýra. Touto směsí zalijeme těstoviny a pečeme v troubě do zlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat