Smícháme všechny "suché" ingredience. Smícháme všechny "mokré" ingredience. Smícháme vše dohromady, v hluboké pánvi rozpálíme olej a těsto nabíráme polévkovou lžící, namočenou v horké vodě (zabrání lepení). Během smažení vzniknou krásné kuličky. Když zhnědnou, otočíme a smažíme z druhé strany. Podáváme okamžitě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. srpna 2010
Africké Puff-Puff
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat