18. srpna 2010

Zapečené špagety s hovězím

50 dkg předního hovězího, 15 dkg tvrdého sýra, balíček špaget, 5 paprik, 5 rajčat, 2 feferonky, tabasco, kečup, hovězí bujón, pepř, olej, sádlo, česnek, cibuli
Na větší kousky pokrájené, osolené a opepřené maso osmažíme na sádle, přidáme česnek a zalijeme vývarem tak, aby maso bylo ponořené. Osmažíme si na oleji cibuli, přidáme nakrájenou papriku a po jejím změknutí vložíme rajčata, česnek, bujón, opepříme, osolíme a dusíme do měkka. Zeleninu přidáme do masa, ochutíme kečupem, tabascem a společně podusíme. Uvařené špagety smícháme se směsí, vložíme do zapékací mísy a posypané nastrouhaným sýrem 30 minut zapékáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat