Rozehřejeme olej a přidáme hořčičná semínka, rozetřeme česnek, zázvor a vše necháme vařit 2 minuty. Pak přidáme Maggi Bylinky česnek a petržel, omytou nastrouhanou kůru z citronu, sťávu z jednoho citronu, koriandr, kari, ostrou papriku, rozkrájená rajčata, vodu a dusíme vše asi 15 až 20 minut. Potom dáme do rozehřáté trouby péci rybu, kterou osolíme, pokapeme octem, zalijeme připravenou omáčkou. Na rybu se současně položí kolečka citronu a vše pečeme, až je ryba měkká. Podáváme s vařenými bramborami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. srpna 2010
Zapečené rybí kari
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat