Předehřejeme troubu na 200°. Plátky tuňáka zbavíme tmavých částí. V malé misce smícháme tymian, olej a černý pepř do hladké pasty a potřeme každý plátek ryby. Plátky vložíme do skleněné mísy na pečení a bez pokličky pečeme, až je maso hotové, cca 30-45 minut v závislosti na tloušťce plátků. Podáváme horké, ozdobené paprikou a limetkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. srpna 2010
Tuňákové řízky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat