22. října 2016

Plněná krůtí kapsa

600 g krůtích řízků, 60 g sterilovaných žampionů, 2 vejce, 60 g uzené krkovice, 60 g tvrdého sýra, 30 g másla, 60 g kuřecího vývaru, tuk na smažení, kari koření, sůl
Krůtí prsa nakrájíme přes vlákno na tenčí- širší plátky, osolíme, posypeme kari kořením, položíme tenký plátek uzeného masa a tvrdého sýra. Do středu plátku navršíme osolenou směs míchaných vajec s plátky žampionů. Plátky v polovině přehneme a spíchneme párátkem. Osolíme a vkládáme do horkého tuku a zvolna opékáme z obou stran. Opečené plněné porce vyjmeme a do výpeku vložíme máslo, přidáme vývar, dochutíme a krátce povaříme, případně procedíme. Podáváme s bramborem nebo hranolky.

Žádné komentáře:

Okomentovat