300 g špaget, 800 g rajčat, 2 stroužky česneku, červenou feferonku, 100 g strouhaného parmezánu, 50 g piniových zrníček, 2 lžíce bazalky, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř
Dvě rajčata necháme stranou, ostatní spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vnitřní dužninu vyjmeme, prolisujeme sítem a šťávu odchytíme. Rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Česnek a feferonku jemně nasekáme, smícháme s rajčaty, 50 g sýra, piniemi a bazalkou. Vše rozmixujeme s odchycenou šťávou, olejem a pepřem. Odložená rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Uvařené špagety promícháme s kostičkami rajčat, omáčkou a parmezánem.
Žádné komentáře:
Okomentovat