Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. července 2016
Moučník z lístkového těsta
Lístkové těsto rozdělíme na 2 poloviny. Plech potřeme máslem, těsto vyválíme na placky, jednu dáme na plech s vyšším okrajem i na okraje, na to rozložíme 1 kulaté piškoty, na to nastrouháme kyselá jablka asi 2 cm, rozinky, skořici, vanilkový cukr. V 1 l mléka uvaříme 2 vanilkové pudinky, 10 kostek cukru. Vlažný rozděláme na jablka. Přiklopíme druhým plátem těsta, okraje zamáčkneme, pomažeme vejcem a pečeme na 150°C. Krájíme vychladlé.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat