15. června 2012

Vepřove kotlety v alobalu

4 vepřové kotlety, 4 brambory,  velká cibule, 8 plátků anglické slaniny,  lžička mletého kmínu, 1-2 lžičky mleté sladké papriky, sůl, pepř
Alobal rozstřihneme na 4 větší díly. Na každý z nich dáme 1 oloupanou a na plátky nakrájenou bramboru, osolíme, opepříme a okmínujeme. Proložíme na kroužky nakrájenou cibulí, pak přidáme plátek anglické slaniny, kterou posypeme mletou paprikou a nakonec položíme kotletu, kterou ještě osolíme, okmínujeme a posypeme nepatrně paprikou. Na kotletu ještě položíme plátek anglické slaniny, alobal důkladně zabalíme, aby nevytekla šťáva, a asi 40-45 minut zapékáme v remosce. Podáváme se zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat