2 lžíce oleje, cibule, 300-400 g mletého masa (směs), 4-5 stroužků česneku, mletý pepř, drcený kmín, koření vegeta, sůl, menší zelí, 3-4 vejce, 2-3 lžíce strouhanky, tuk na vymazání a strouhanku na vysypání zapékací misky
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. března 2012
Zelné řezy s mletým masem
2 lžíce oleje, cibule, 300-400 g mletého masa (směs), 4-5 stroužků česneku, mletý pepř, drcený kmín, koření vegeta, sůl, menší zelí, 3-4 vejce, 2-3 lžíce strouhanky, tuk na vymazání a strouhanku na vysypání zapékací misky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat