Maso smícháme s
česnekem a limetkovou Šťávou a necháme 60 minut marinovat v pokojové teplotě. V
hlubokém talíři smícháme nové koření, cukr a skořici, maso vyndáme z marinády a
dobře obalíme ve směsi cukru a koření. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm
maso krátce opečeme. Maso vyndáme a na pánvi smažíme cibuli, až zesklovatí. Do
pánve nasypeme kari koření, zamícháme a vaříme 1 minutu. Do pánve vrátíme maso,
přidáme všechny ostatní přísady a přivedeme k varu. Pánev přikryjeme pokličkou
a na mírném plameni dusíme asi 30 minut. Pánev odkryjeme a vaříme tak dlouho,
až omáčka zhoustne. Podáváme s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. března 2012
Pirátské vepřové maso
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat