500 g těstovin (fleky nebo jiné drobné těstoviny), 250 - 300 g uzeného masa, 3 - 4 sterilované okurky, 4 vejce, 150 ml mléka, sůl, mletý pepř, 100 g tvrdého sýra
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. března 2012
Šunkofleky
500 g těstovin (fleky nebo jiné drobné těstoviny), 250 - 300 g uzeného masa, 3 - 4 sterilované okurky, 4 vejce, 150 ml mléka, sůl, mletý pepř, 100 g tvrdého sýra
Těstoviny uvaříme podle návodu na
sáčku a scedíme. Maso a okurky nakrájíme na kostičky. Celá vejce rozšleháme s
mlékem, osolíme a opepříme. Zapékací misku nebo pekáč vymažeme sádlem nebo
olejem a na dno rozložíme polovinu těstovin. Na ně rovnoměrně rozmístíme maso,
další vrstva budou okurky. Přikryjeme druhou polovinou těstovin a zalijeme
vejci s mlékem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 15 minutách posypeme
nastrouhaným sýrem a ještě 5 minut necháme v troubě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat