120
g libové vepřové kýty, 30 g cibule, lžička oleje, 30 g drůbežích jater, 50 g žampiónu,
mletá sladká paprika, lžíce rajčatového kečupu, mletý pepř, sůl, lžíce bílého
vína
Vepřové maso nakrájíme
na plátky, naklepeme je, pak je nakrájíme na hranolky, drůbeží játra odblaníme
a nakrájíme na plátky, žampióny rovněž nakrájíme na plátky. Na teflonové pánvi
zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání je
opečeme. Přidáme játra a žampióny, opět je osmahneme, poprašíme paprikou a
necháme je zpěnit. Vše zalijeme kečupem a vínem, osolíme, opepříme a minutu
podusíme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat