150 g vepřových kotlet
vcelku, 2 lžíce másla, vývar, 4 plátky anglické slaniny, 3 lžíce bílého vína, lžíce kysané smetany, sladká paprika, sůl, 2
lžíce oleje
marináda
: 4 lžíce oleje, cibule, lžička kečupu, lžička hořčice, 2 stroučky česneku,
pepř, bazalka, lžíce smetany
Cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme a
smícháme s ostatními surovinami na marinádu. Maso potřeme a necháme 2 hod.
odležet. Pekáč vyložíme slaninou, přidáme olej a máslo, vložíme maso, osolíme,
posypeme paprikou a dusíme za podlévání vývarem. Odkryjeme a 10 min. pečeme.
Maso vyjmeme a do šťávy zavaříme víno a smetanu.
Žádné komentáře:
Okomentovat