200-300
g vepřového filé, velkou sklenici Kunovjanky, malou sklenici hrášku s karotkou,
menší cibulku, olej, sůl, sladká mletá paprika, sójová a worcestrová omáčka,
menší sklenici kečupu
Vepřového filé omyjeme
pod studenou vodou, osušíme a nakrájíme na malé nudličky, Kunovjanku a hrášek s
karotkou smícháme v sítu a scedíme vodu, cibulku nakrájíme a na oleji osmahneme
do sklovata, přidáme nakrájené maso a krátce podusíme doběla, občas zamícháme,
solí, pepřem a sladkou paprikou okořeníme, sójovou a worcestrovou omáčkou
ochutíme, sklenici kečupu vlijeme na maso a krátce dusíme, občas promícháme,
připravenou zeleninu dáme k masu a smícháme, podle potřeby dodáme kečup, za
občasného míchání dusíme, dokud nebude maso měkké. Vhodná příloha: rýže nebo
bramborové hranolky.
Žádné komentáře:
Okomentovat