Do masa uděláme
hluboké zářezy a ty vyplníme česnekem. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kari
koření a za stálého míchání vaříme 3 minuty. Přidáme ananas a vaříme dalších 5
minut. Přilijeme vývar a ananasovou šťávu a vaříme 10 minut. Maso položíme do
pekáče, posypeme ananasem a navrch nalijeme polovinou šťávy. Pečeme odkryté v
předehřáté troubě při 170o C asi 1 hodinu, pravidelně mažeme zbytkem
šťávy. Maso navrch pomažeme džemem a pečeme dalších 30 minut. Necháme 15 minut
odležet a nakrájíme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. března 2012
Vepřové maso Bahamy
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat