4 porce ryby nebo rybího filé, brambory uvařené ve slupce, dušený špenat, 150 g tvrdého sýra, sůl, koření na ryby, hladká mouka
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. března 2012
Špenátový pekáč s rybou
4 porce ryby nebo rybího filé, brambory uvařené ve slupce, dušený špenat, 150 g tvrdého sýra, sůl, koření na ryby, hladká mouka
Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou
stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji
z obou stran opečeme.Pekáč vytřeme olejem. Na dno naskládáme oloupané brambory
pokrájené na kolečka. Brambory překryjeme špenátem a na něj naskládáme opečené
filé. Posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme (200°C,
cca 15-20 minut).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat