menší brambory, 300 g salámu, 100 ml oleje, 3 vejce, lžíce plnotučné hořčice, sáček mražené zeleninové směsi Čínská zelenina, lžička kari, lžička mleté papriky, lžička soli, lžíce sojové omáčky, lžíce worchestrové omáčky, tvrdý sýr
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. března 2012
Pečené brambory ze zeleninou
menší brambory, 300 g salámu, 100 ml oleje, 3 vejce, lžíce plnotučné hořčice, sáček mražené zeleninové směsi Čínská zelenina, lžička kari, lžička mleté papriky, lžička soli, lžíce sojové omáčky, lžíce worchestrové omáčky, tvrdý sýr
Syrové brambory důkladně omyjeme,
osušíme a rozpůlíme. Naskládáme na vymazaný plech řeznou stranou nahoru. V míse
promícháme olej, koření, obě omáčky, sůl, hořčici a vejce. Přidáme nastrouhaný
salám a mraženou zeleninu a důkladně promícháme. Podle potřeby zředíme vodou
(100-120 ml). Touto směsí zalijeme brambory na plechu. Vložíme do trouby
vyhřáté na 200°C a upečeme do změknutí brambor (cca hodinu). Asi 15 minut před
dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat