500 g špaget, 2 skleničky zeleninového leča ( 330 g), několik stroužků česneku, 300 g libových párků nebo kabanosu, sůl, pepř, špetka sladké mleté papriky, kečup, 200 g strouhaného tvrdého sýra
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. března 2012
Špagety zapečené v leču
500 g špaget, 2 skleničky zeleninového leča ( 330 g), několik stroužků česneku, 300 g libových párků nebo kabanosu, sůl, pepř, špetka sladké mleté papriky, kečup, 200 g strouhaného tvrdého sýra
Špagety rozlámané na půlky uvaříme v
osolené vodě. Do mísy vyklopíme lečo, přidáme podle chuti prolisovaný česnek,
osolíme, opepříme, opaprikujeme a vmícháme na kousky pokrájenou uzeninu.
Promícháme s okapanými špagetami, urovnáme do pekáče, rovnoměrně potřeme
kečupem (množství podle chuti) a posypeme sýrem. Zapečeme v troubě asi 20 minut
na 200°C. Pokud máme, můžeme před pečením na sýr naskládat plátky rajčat.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat