26. března 2010

Neapolské špagety

400 g špaget, 200 g mletého masa ,150 g slaniny ,1 plechovka rajského protlaku , 1 cibule , 1 lžíce škrobu, 1 lžíce posekané natě cibulové, 1 lžíce tvrdého sýru, olej, sůl, pepř
Cibuli oloupeme,nasekáme a spěníme,přidáme nakrájenou slaninu a mleté maso.Osmaží se při míchání. Škrob rozmíchat ve sklenici vlažné vody a přelijeme do nádoby. Přidáme protlak, pepř, sůl, maso s cibulí a promícháme. Všechno dusíme 15 minut, přidáme hrášek a ještě pět minut dusíme. Špagety uvaříme v osolené vodě, okapané dáme na stůl a polijeme omáčkou. Jídlo posypeme petrželkou a nastrouhaným sýrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat