22. března 2010

Minutkový VIP guláš

1 cibule,2 lžíce olivového oleje,sladká paprika,3 lžíce rajčatového protlaku,mletý pepř,kmín,0,5 l vývaru z bujonové kostky,1 lžíce hladké mouky,2 stroužky česneku,majoránka,400 g pravé svíčkové, sůl
100 g žampionů,200 g telecích párků,200 g leča (popřípadě mražená nebo sterilovaná směs)
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme do růžova,přidáme mletou papriku,protlak,pepř,kmín,podlijeme větší částí vývaru a vydusíme na tuk.Zaprášíme moukou a za stálého míchání orestujeme,podlijeme zbylím vývarem,přidáme utřený česnek,majoránku a povaříme.Nudličky masa okořeníme,osolíme a opečeme ne oleji.Přidáme žampiony,oloupané a nakrájené párky,lečo a opečeme.Štávu procedíme na maso a krátce povaříme.Dochutíme a můžeme podávat s přílohou dle chuti.

Žádné komentáře:

Okomentovat