26. března 2010

Bylinkové ravioly se šunkou

500 g raviol plněných ricottou a bylinkami, sůl, 150 g šunky nebo uzeného masa,1 svazek míchaných bylinek, 50 g  másla, 2 lžíce olivového oleje, pepř
Ravioly uvaříme podle návodu v osolené vodě, poté je slijeme, prudce zchladíme a necháme okapat.
Šunku pokrájíme na kostičky.Bylinky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, otrháme ze stonků a posekáme .( až na několik lístků ponechaných na oblohu ) Máslo a olej rozehřejeme na pánvi, přidáme pokrájenou šunku a posekané bylinky a krátce podusíme.Ravioly přidáme ke směsi šunky a bylinek a opékáme na pánvi asi 3 minuty. Osolíme, opepříme a upravíme na talíře. Obložíme zbylými bylinkami. 

Žádné komentáře:

Okomentovat