22. března 2010

Jarní guláš

250 ml vody, 250 ml suchého bílého vína,1 sáček  Gulášové omáčky, 400 g hovězího masa na guláš,
400 g vepřového masa na guláš, 300 g mrkve, 8 jarních cibulek, 2 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce sekané zelené petrželky
Gulášovou omáčku připravíme podle návodu. nPřidáme hovězí maso na guláš, víno, povaříme a necháme dusit 20 minut. Pak přidáme vepřové maso na guláš a dusíme dalších 20 minut. Během dušení několikrát zamícháme. Mrkev a jarní cibulky očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a necháme dusit dalších 20 minut. Vmícháme zakysanou smetanu a posypeme zelenou petrželkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat