22. března 2010

Hovězí nudle

0,5 kg zadního hovězího, 1 velká cibule, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, 3 - 4 kyselé okurky, sůl, pepř, chilli, olej
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, okurky nakrájíme rozněž na nudličky. Do papiňáku dále trochu oleje, cibuli v něm zesklovatíme, přidáme maso, sůl, pepř a chili a podlejeme vodou tak, aby maso bylo ponořené. Zavřeme a vaříme asi 15 minut. Pak papiňák otevřeme, přidáme okurky a vaříme dalších 10 minut. Omáčky nesmí být moc, protože ji zahušťuje jen kečup a hořčice. Otevřeme, přidáme kečup a hořčici a chvíli povaříme. Podáváme s rýží nebo pečivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat