16. března 2010

Losos se zeleninou

100 g lososa s kůží,2 lžičky panenského olivového oleje,4 lžíce míchané mražené zeleniny,několik kapek tabasca, 1 lžička tamari,1 porce vařené rýže (nejlépe hnědé),1 lžička hub usmažených v olivovém oleji,
1 lžička čerstvé usekané petržele
Lososa vložte na pánev a zalijte ho vodou až do poloviny. Přiveďte vodu k varu, pánev přikryjte poklicí a duste 5 minut. Mezitím na jiné pánvi osmahněte zeleninu na olivovém oleji, aby se rozmrazila a všechna voda se odpařila. K zelenině přidejte tabasco, tamari, rýži, houby, lžičku vody a přikryjte. Mezitím osuště rybu, rozdělte ji na kousky a celé špalíčky masa opatrně vmíchejte do rýže se zeleninou. Vše posypte čerstvou petrželkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat