V míse smícháme maso s drobně pokrájenou cibulí, vejci, moukou, solí a kořením. Tvoříme koule a skládáme je do pekáče vymazaného sádlem. Trochu podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C . Zatím smícháme smetanu, mléko a oba postrouhané sýry. Touto směsí zalijeme upečené koule (asi za 20 - 25 minut po vložení do trouby) a ještě necháme zapéct asi 15 minut. Podáváme s vařenými bramborami nebo těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
11. listopadu 2011
Masové koule v sýrové omáčce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat