Žraločí steaky osolíme a okořeníme vegetou. Pak je obalíme v mouce. Na pánvičce rozpálíme tuk (olej a máslo) a steaky v něm opečeme z obou stran. Při servírování klademe na jednotlivé porce plátek citrónu a přizdobíme zeleninou dle vlastní fantazie.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. září 2010
Žraločí steak
Žraločí steaky osolíme a okořeníme vegetou. Pak je obalíme v mouce. Na pánvičce rozpálíme tuk (olej a máslo) a steaky v něm opečeme z obou stran. Při servírování klademe na jednotlivé porce plátek citrónu a přizdobíme zeleninou dle vlastní fantazie.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat