Najemno nakrájíme cibuli, petrželku a česnek a vše důkladně promícháme s oběma druhy mletého masa. Dochutíme solí,pepřem a mletou paprikou. Z uhnětené masy utvoříme 12 koulí.Z 8 z nich mokrou rukou vyválíme malé šišky asi 2 cm silné a 5 cm dlouhé. Zbylé 4 lehce stlačíme do plocha,obalíme je plátky slaniny a propíchneme jehlou na špíz. Na pánvi rozpálíme olej a na něm při střední teplotě asi 5 minut čevepčiči opékáme z obou stran.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. září 2010
Čevapčiči
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat