Ze žraloka nakrájíme silněší porce, osolíme, opepříme, prudčeji opečeme na oleji po obou stranách dozlatova. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme olej a orestujeme na něm na plátky nakrájené a osolené žampiony, přidáme na lupínky nakrájený česnek a nakonec na kolečka nakrájený pórek. Směs zastříkneme vínem, přidáme máslo a dodusíme. Majonézu smícháme se smetanou nebo jogurtem, osolíme, opepříme, přidáme trochu bílého vína a na drobné kostičky nakrájenou kapii. Porce žraloka z poloviny poklademe směsí pórku a žampionů a zčásti přelijeme majonézovou omáčkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. září 2010
Žraločí steak na másle
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat