Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. června 2010
Houby s eidamem
500 g hub (směs z hřibovitých), 200 g eidam, kečup, kari koření, pepř, kmín, sůl
Očištěné houby krátce opereme, pokrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme kmín, trochu kari koření a dusíme doměkka. Na hotový pokrm nastrouháme tvrdý sýr. Možno pokapat kečupem. Jako přílohu se může podávat slané pečivo a zeleninový salát.
Žádné komentáře:
Okomentovat