8. června 2010

Chalupářský guláš

300 g hub, 2 papriky, 2 cibule, 4 rajská jablíčka, 500 g brambor, 200 g uzeniny, sůl, pepř, paprika, olej,
masox, kmín
Do kastrolu dáme zpěnit 2 velké cibule a přidáme houby /zmražené/ nebo čerstvé, sůl , pepř a kmín. 20 minut dusíme. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriku a dusíme dalších 20 minut. Pak přidáme syrové brambory nakrájené na kostičky. Rajská jablíčka oloupaná a nakrájená na kostičky přidáme, když jsou brambory skoro měkké. Podle potřeby podléváme vodou. Pro zlepšení chutě přidáme kostku masoxu. Uzeninu nakrájenou na kostičky přidáme když jsou brambory měkké a pouze ji prohřejeme. 

Žádné komentáře:

Okomentovat