Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
11. června 2010
Bramborový salát s houbami
1000 g brambor uvařených ve slupce, 0,3 l nakládaných hub v octovém nálevu, 2 cibule, 3 nakládané okurky, 0,2 l husté kysané smetany, sůl, pepř
Oloupané brambory protlačíme kolečkem s ocelovými strunami, přidáme houby, cibuli a okurky - vše jemně nakrájené. Posolíme, opepříme, šetrně promícháme se smetanou a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat