16. října 2016

Hovězí na grile

600 g hovězí (svíčková nebo roštěnec) nakrájené na kostky
marináda : 1 lžíce olivového oleje,1 lžíce vinného octa,1 lžička kečupu,1 lžička hořčice plnotučné, 1 lžička tekutého medu,2 kapky tabasca,1 šalotka, 2 stroužky česneku,čerstvý tymián,sůl,pepř
Marinádu připravíme den předem nebo alespoň 4 hodiny předem. Do vyšší misky nalijeme olej,ocet, kečup, hořčici, med, tabasco, přidáme šalotku, utřený česnek, tymián, osolíme a opepříme. Promícháme a přidáme maso. Připravíme zahradní gril. Kousky masa napícháme na grilovací jehly a grilujeme. Občas otočíme a potřeme marinadou.

Žádné komentáře:

Okomentovat