Cibuli pokrájenou na kostičky poduste na 2 lžících másla,přidejte rýži,nechte zesklovatět.Zalijte vývarem a nechte 15 minut při nízké teplotě dusit.Na oleji krátce opečte kuřecí játra a houby,játra nakrájejte na kostičky.Obojí smíchejte s rýží a smetanou,osolte a opepřete.Kuře naplňte a zašijte.Slaninu nakrájejte na kostičky a na pekáčku rozpustěte. Vložte kuře,potřete je máslem a pečte,podlévejte vínem. Vypečenou šťávu uvolněte trochou vody.Zbývající víno a solamyl rozmíchejte,nechte přejít varem a ochuťte. Vhodná příloha : Krokety nebo brambory s petrželkou,rajčatový salát.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. července 2010
Nadívané kuře s játry
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat