29. června 2010

Belehrad-recept

4 plátky vepřového masa po 15 dkg, 2 cibule, 75 dkg brambor vařených ve slupce, 6 kyselých okurek, sůl, pepř, kečup, směs koření na grilování, tuk na opečení masa a pod směs, popřípadě chili
Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky nakrájené kyselé okurky,prohřejeme.Teplé vařené brambory oloupeme, nakrájíme kolečkem jako na salát, přidáme do směsi cibule a okurek. Osolíme,opepříme, máme-li raději ostřejší jídlo, můžeme přidat chili, zalijeme přiměřeně kečupem (nesmí to v kečupu plavat!). Mezitím naklepané vepřové maso okořeníme a opečeme v tuku. Podáváme se směsí.

Žádné komentáře:

Okomentovat