2. července 2010

Luncheon Meat připravená jako směs

3 velké cibule, 10 stroužků česnek, Pork Luncheon Meat, kečup (2-3 dcl), špagety, tuk (olej),sladká paprika, pepř, worcesterová omáčka, sojová omáčka
3 velké cibule nakrájené na kostičky zpěníme na tuku, jakmile zesklovatí přidáme prolisovaný česnek(asi 10 stroužků). Nadrobno nakrájený obsah konzervy Pork Luncheon Meat vsypeme do pánve, promícháme s cibulí a česnekem a asi 3 minuty podusíme. Bublající směs (ani nemusí bublat) zasypeme lžičkou sladké papriky, trochu pepře a zamícháme. Přidáme mírně rozředěný kečup (2-3 dcl) podle chuti, počkáme až to začne vřít. pak přidáme dvě lžíce worcesteru. Chvilku asi 2-3 minutky povaříme. A odstavíme. A hned přidáme 2-3 lžíce sojové omáčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat