Houby spaříme vroucí vodou a po 5-ti minutách zcedíme, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a koření.Dále přidáme vejce a mléko.Brambory nastrouháme na jemno a z části slejeme puštěnou vodu,vmícháme do předešlé směsi ,přidáme mléko a zahustíme moukou.Mouky přidáme tolik ,aby těsto bylo středně husté.Už nám zbýva pouze bramboráky osmažit a zkonzumovat.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat