Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Italské brambory
Zbylé vařené hovězí maso nebo zbytky pečeně rozsekáme, oloupáme rajská jablíčka a nakrájíme na plátky; rovněž tak uvařené brambory nakrájíme na koláčky. Ohnivzdornou formu vymažeme máslem, dáme maso, vrstvu rajských jablíček, na povrch brambory. Každou vrstvu zasypeme strouhanou houskou, osolíme, posypeme cibulkou a několika vločkami másla. Zalejeme v mléce rozkvedlaným vejcem a upečeme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat