18. října 2010

Quacamole salsa

4 rajčata, 2 avokáda, limetka, menší bílá cibule (nebo jarní), 2 stroužky česneku, lžíce sekaného koriandru, sůl
Rajčata, na špičce do kříže naříznutá, spaříme v horké vodě cca 4 minuty, zchladíme ve studené vodě, oloupeme slupku, rozkrojíme na půl a odstraníme semínka. Takto připravenou dužinu nakrájíme na jemné kostičky.Avokádo oloupeme a nakrájíme na hrubší kostky a vidličkou rozmačkáme nebo rozmixujeme (při nákupu vybírejte měkčí plody). Přidáme limetovou šťávu, jemně sekanou cibulku, kostičky rajčat, sekaný koriandr, jemně sekaný česnek a sůl.Vše dobře promíchejte a nechte v lednici proležet.

Žádné komentáře:

Okomentovat