8. října 2010

Kousky drůbežího masa s jablky, ořechy a pomerančem

kuřecí prsíčka 500 g, olej 100 g, pepř bílý 5 g, sůl 20 g, jablka 769 g, ořechy vlašské 100 g, pomeranč 1000 g, máslo 100 g, smetana zakysaná 500 ml, pažitka 13 g, koriandr 7 g, kopr 13 g, sůl 30 g, cukr krupice 30 g, citronová šťáva 100 g, salát hlávkový 5 ks
Kousky kuřecího masa nakrájené nejlépe na malé kostičky opečte na oleji a ochuťte. Přidejte jablka a ořechy. Jablka ohřejte jenom tolik než pustí trochu své šťavy a zesládnou. Připravte si dresing ze smetany, směsi čerstvého koření a citronového juice. Proprané listy hl.salátu smíchejte s filátky pomeranče a s dresinkem. Při servisu posypte vršek salátu teplou směsí kuřecího masa s jablky.

Žádné komentáře:

Okomentovat