Oloupaný a omytý celer jemně nastrouháme, vložíme do mísy a pokapeme citronovou šťávou. Pak k němu přidáme kuřecí maso, které nakrájíme na malé kostičky a drobně nasekanou sterilovanou okurku. Jogurt rozšleháme s kečupem, okořeníme pepřem, jemně nasekanou pažitkou, několika kapkami worchestrové a sojové omáčky a osolíme. Zálivku nalijeme na salát, promícháme a necháme odležet.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
5. října 2010
Celerový salát s kuřecím masem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat