Rozporcované filé osolíme, okořeníme, pokapeme citrnovou šťávou a worcesterovou omáčkou. Necháme hodinu odležet v ledničce. Kvasnice a cukr smícháme s teplou vodou a necháme 10 minut stát. Do mouky přidáme lžíci oleje, sůl a kvasnice. Vypracujeme těsto a přidáme do něho víno. (nemá být husté, ale ani řídké). Necháme ho 35 minut kysat. Přidáme vyšlehané bílky. Majonézu smícháme s jogurtem, kmínem a kořením a necháme odstát. Filé obalujeme v těstíčku a prudce smažíme na oleji. Podáváme s majonézovou omáčkou a bramborami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. září 2010
Rybí filé v těstíčku
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat