Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky, zastříkáme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme 1/2 lžičky kari, smícháme s trochou oleje. Promícháme a necháme 30 minut odpočinout. Poté maso prudce osmahneme na oleji. Ten slijeme a maso podlijeme bílým vínem a dusíme zakryté poklicí asi 20 minut. Na závěr přidáme šunku, nakrájenou na kostičky a můžeme podlít vodou. Smetanu rozšleháme s hladkou moukou a přilijeme k masu. Za stálého míchání necháme provařit a na závěr přidáme asi 5-10 kaparů a hrst kukuřice nebo hrášku. Prohřejeme, ale už nevaříme, podáváme s těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. září 2010
Italské kuře s těstovinami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat