Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno pokrájenou cibulí a česnekem. Přidáme na kostky pokrájený salám a společně opečeme. Zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme pivem a chvíli podusíme. Přidáme na kostky pokrájené brambory a plátky rajčat, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec přidáme scezenou kukuřici a nasekanou petrželku a ještě krátce prohřejeme. Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. září 2010
Pivní guláš s kukuřicí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat